fredag 25. desember 2015

Presentasjon av ny teknologi i eget programfag

Den 15.12.15 gjennomførte ATEKO15 ei nettsamling ved hjelp verktøyet Skype. Vi studentene presenterte ny teknologi i eget programfag. Hver presentasjon hadde en varighet på inntil 15 minutter med påfølgende mulighet til å stille spørsmål.
Å gjennomføre presentasjon ved hjelp av verktøyet Skype har jeg ingen erfaring med fra før. Vil det bli bare "tull" eller ...

Vi hadde noen utfordringer med å få startet en presentasjon, noen videoer fikk vi ikke sett og så var det til tider dårlig kvalitet på lyden. Årsaken til dette er jeg usikker på men utover dette så er min oppfatning at dette gikk kjempebra! Her følger en kort oppsummering av presentasjonene.

Odd sin presentasjon handler om led teknologi og utviklingen av lysteknologi frem til i dag, farge gjengivelse og fargetemperatur, lysberegning og Dali lysstyring.

Gunn Iren sin presentasjon tar for seg undervisningsopplegget hun bruker i sin undervisning og en opplæringsvideo som handler om lys på bil.

 Johannes sin presentasjon handler om smarthus, KNX Strukturen i et KNX anlegg og programmering av ETS5.

 Tage sin presentasjon tar for seg IoT ((Internet of things) tingenes internett. Hva er IoT? Hvordan lære om IoT og hvordan endrer dette praksis for elektrofagarbeideren og elektrofagutdanningen?

Morten presenterte Electude, et dataprogram/simuleringsverktøy for bruk i opplæringen i kjøretøyfaget. Vi fikk utdelt hvert vårt brukernavn og passord slik at vi fikk prøve verktøyet.

 Min presentasjon handlet om ny teknologi på lastebil, en presentasjonen inneholder 5 bilder og en lenke til en interaktiv presentasjon av teknologi på Volvo FH16.

Her er det 6 forskjellige presentasjoner med masse spennende innhold om ny teknologi og her finner du alle presentasjonene i sin helhet. Min oppfatning er at veiledere og studenter er fornøyde med nettsamlinga og presentasjoner av ny teknologi i eget programfag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar